Белгийски клуб напира за Йомов, но трансфер няма как да се случи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Георги Йомов почти сигурно ще остане в ЦСКА до края на сезона

Крилото на ЦСКА Георги Йомов направи страхотно впечатление след трансфера си от Славия при “армейците” в началото на сезона. Националът на България се представя страхотно за “червените” и се отличи с добри мачове в Лига Европа. Това не е останало назабелязано от клубовете на Стария континент.

Белгийски отбор е харесал крилото на “червените”, но няма как да го купи през януарския трансферен прозорец. Причината не е в това, че въпросният състав няма пари, а че той вече е играл за два отбора през този сезон. Офанзивният футболист изигра 2 мача за Славия, след което осъществи трансфер на “Българска ари”. Така през януари фланговият състезател може да премине само в клуб, чието първенство се провежда в цикъл “пролет-есен”. Едно от тези първенства е това на Казахстан.

Йомов взе участие в 23 двубоя във всички турнири за ЦСКА като вкара само един гол, но бе много активен в нападението на “червените”. Силните му игри впечатлиха бившия национален селекционер Георги Дерменджиев и Йомов бе викнат в състава на “лъвовете”.

Смята се, че белгийския отбор, който има интерес към Георги Йомов, е Беершот. Тимът е новак в Първа дивизия и се справя добре като е на 7-о място с 28 точки и има добри шансове за Топ 4. В Беершот се състезава бившият футболист на ЦСКА Денис Причиненко.