Белингам: Моята работа е да бъда в услуга на отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джуд Белингам има пълно доверие на Карло Анчелоти

Новата покупка на Реал Мадрид Джуд Белингам даде интервю след мача на “белия балет срещу Манчестър Юнайтед, който те спечелиха с 2:0. Това бе само контрола, но за англичанина това няма значение, тъй като той отбеляза първото си попадение за тима

„В момента съм щастлив, спокоен, наслаждавам се на живота в този клуб. Ще звуча досадно, но съотборниците ми ме посрещнаха много добре от първия ден, накараха ме да се чувствам наистина комфортно“, започна Белингам.

Той коментира и първия си гол, макар и в неофициален мач, с екипа на Реал.

„Да! Погледнах Модрич няколко пъти, сякаш го питах дали съм в засада, защото знаех, че ситуацията е тънка, но като видях, че не отсъдиха нищо и бях много щастлив. Страхотен пас от Рюдигер, между другото. Щастлив съм, че вкарвам и допринасям за отбора с всичко, което мога. Надявам се, че това е само началото на много неща“.

„Всичко ме изненада много приятно. Атмосферата в съблекалнята е невероятна и се опитвам да се уча всеки ден от тези огромни играчи. Вървя малко по малко, стъпка по стъпка, израствайки. Моята работа е да бъда в услуга на отбора, ще направя каквото ми се каже“, завърши английския национал.