“Лисиците” се сдобиха с нов нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът Стефи Мавидиди ще смени Монпелие с Лестър

Младият английски футболист Стефи Мавидиди ще се завърне в родината си от следващия сезон, за да облече екипа на втородивизионния Лестър. Новината зарадва феновете на “лисиците”, които са доволни, че тимът им се оглежда в млади таланти с огромен потенциал.

Мавидиди, който играе като ляво крило, нападател или втори нападател е израстваща звезда в света на футбола. Той се отличава със своята скорост, технически умения и способността си да реализира голове.

Трансферът на Мавидиди към Лестър е част от стратегията на клуба да укрепи своя отбор и да се подготви за новия сезон. Той се присъединява към отбора, който винаги търси качествени и млади играчи, които да допринесат за успехите на отбора.

Въпреки че все още няма официални потвърждения от страна на клуба или самия играч, слуховете продължават да се разпространяват. Според журналистът Фабрицио Романо двата отбора вече са постигнали споразумение и единственото, което остава преди Мавидиди да бъде официално обявен като нов играч на Лестър е той да премине медицинските си прегледи.

Тази трансферна новина отново подчертава привлекателността на Мавидиди, който развива качествата си в академията на Ювентус, както и неговото умение да играе на високо ниво. Остава само да видим какви успехи ще постигне той в новия си клуб и как ще се развива като играч в Лестър.