Легенда! Джейми Варди също отказа на Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стрелецът на Лестър иска да остане верен на клуба до края

Нападателят на Лестър Джейми Варди добави името си към списъка на малцината играчи отказали огромните финансови облаги на саудитските мултимилиардери. Той е взел това решение без дори да се допита до новия мениджър на “лисиците” относно това дали той смята да разчита на него през следващия сезон. Това само може да кара феновете на Лестър да се гордеят с Варди, който за пореден път показва невероятната си лоялност към тима.

Варди бе звездата на “лисиците” през сезон 2015/2016 когато те направиха немислимото и триумфираха с трофея във Висшата лига. Тогава редица клубове проявиха интерес към него, тъй като той бе топ реализатор на първенството с 24 гола в 36 мача. Той обаче отказа да напусне Лестър. За негово съжаление съотборниците му, сред които бяха Рияд Марез и Н’Голо Канте, не последваха примера му и бяха изкушени от по-големите клубове в Англия. Това доведе до постепенното падение на Лестър.

Днес положението на Варди е доста по-различно. Той вече не е същият футболист, който беше тогава. Нападателят вкарва по-малко голове и играе по-рядко. Въпреки това обаче той иска да бъде полезен с каквото може на Лестър и да върне отбора час по-скоро във Висшата лига, след отпадането му в Чемпиъншип.