Ерик тен Хаг: „Загубата от Реал демонстрира нуждата от нов нападател“
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Холандският наставник сподели къде има нужда от подобрение неговия отбор

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сподели, че поражението с 0:2 от Реал Мадрид в сряда е подчертало нуждата на клуба да подпише с нов централен нападател, по време на трансферния прозорец това лято.

Джуд Белингам даде преднина на ,,Лос Бланкос” в шестата минута с красив прехвърлящ удар, преди в края на мача, Хоселу да отбележи гол-шедьовър, като направи страхотна задна ножица и прати топката във вратата на Андре Онана.

Маркъс Рашфорд започна в центъра на атаката срещу отбора на Карло Анчелоти, докато Джейдън Санчо изигра последните 30 минути на тази позиция, но на ,,червените дяволи” им липсваше типичния нападател.

–  ,,Мачът показа защо сме на пазара за нов нападател. Мисля, че имаме нужда от повече играчи, които са способни да играят един на един и трябва да пресираме по-добре. Винаги е трудно да се каже, но това е истината. Ние работим непрестанно. Всички го правим, добре де не абсолютно всички, но много хора в клуба работим на пълни обороти. Ние никога не говорим за играчи, които имат договор с друг клуб. Имаме си набелязани, някои футболисти, но най-важното е да бъдат точните и да искат да дойдат тук”, сподели Тен Хаг на пресконференцията след мача.

Манчестър Юнайтед ще играе срещу Борусия Дортмунд в неделя, преди да се изправи срещу Ланс и Атлетик Билбао в последните си два приятелски мача за лятото, съответно на 5 и 6 август.