Белтраме: Локомотив Пловдив играе като Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Офанзивният полузащитник на ЦСКА Стефано Белтраме даде интересно интервю в родната си Италия, преди финалната среща в турнира за Купата на България, където „армейците“ ще се изправят срещу Локомотив (Пловдив). Той сравни стила на игра, който практикуват „смърфовете“ с този налаган от Антонио Конте, който в момента е начело на Интер.

„Успяхме да си вземем полуфинална и след няколко дни играем във решителния двубой. Срещаме се с Локо (Пловдив), който се намират точно зад над в подреждането. Много силен съперник са. Играят в стила на Антонио Конте със схема 3-5-2. Силните им страни са агресията и високото темпо. Искаме да се представим добре и се надяваме да спечелим още в редовното време, без да ни се налага да играем продължения или пък да бием дузпи.“- коментира Белтраме за „tuttojuve.com”.

“Не ни беше лесно при рестартирането на efbet Лигата. Допуснахме и няколко негативни резултата, но това е нормално за всички отбори. Аз лично все още не съм постигнал най-добрата си форма. Имах контузия в глезена, така че ще се опитам да наваксам. Ще дадем максимума от себе си в оставащите мачове“ – завърши плеймейкърът на ЦСКА.