Бен Фостър за ситуацията с Давид де Хеа: Футболът е безмилостен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият страж на Юнайтед даде мнението си за колегата си

Опитният страж на Рексъм Бен Фостър сподели мнението си за ситуацията с вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа и начина, по който той напусна клуба. Той изрази недоволството си от това как понякога биват третирани футболистите.

“Не харесвам начина, по който Де Хеа напусна, наистина не ми хареса. Като имаме предвид какво направи Де Хеа за Манчестър Юнайтед през годините, той заслужаваше повече уважение Футболът е безмилостен…”, бе част от изявлението на 40-годишния вратар,

Голяма част от феновете на Манчестър Юнайтед споделят мнението на Фостър по въпроса с Де Хеа, тъй като той се превърна в легенда на клуба. Това, което доведе до това всеобщо недоволство бе не решението испанецът да бъде заменен, а начина по който това се случи. Манчестър Юнайтед и Де Хеа се споразумяха за нов договор на вратаря и точно след като Де Хеа прие да подпише, клубът оттегли предложението си. Впоследствие договорът му изтече, но се очакваше да бъде подновен няколко дни след изтичане на неговия срок. Това обаче не се случи и Де Хеа разбра, че трябва да напусне тима спонтанно и без изпращане от феновете каквото заслужаваше.