Феновете на Интер с нова проява! Демонстративно предупредиха Куадрадо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На колумбиецът няма да му е никак лесно в Милано

Страстните привърженици на италианския гранд Интер отправиха послание към новата покупка на тима Хуан Куадрадо. Колумбиецът игра дълги години в един от най-големите конкуренти на “нерадзурите” – Ювентус и спечели много титли в Торино, които в противен случай можеше да красят витрината в Милано.

“До днес направи всичко, за да накараш хората да те мразят. Ако искаш нещо друго, от теб зависи да го покажеш”, гласи посланието на Курва Суд.

Днес Куадрадо премина медицинските си прегледи успешно и подписа договора си с новия си клуб. Той се присъедини към Интер на свободен трансфер и подписа едногодишно споразумение със заплата 2.5 милиона евро.

На колумбиеца наистина няма да му бъде лесно да се докаже в Интер и да се превърне в любимец на публиката, но той не е нито първият, нито ще бъде последният, който ще премине от един италиански гранд в друг. Единственото, което той трябва да прави, за да не си навлича гнева на феновете е да се раздава докрай за фланелката на Интер, които и през този сезон ще се борят за Скудетото.