Тен Хаг за Джони Еванс: Той ще помага най-вече на младите играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландецът е доволен от изненадващия трансфер на бившия играч на тима

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде интервю след победата на неговия тим на Олимпик Лион с 1:0 в контрола, която се игра в Единбург. Той засегна доста въпроси, но може би най-интересния бе неочакваното привличане на Джони Еванс в състава на “червените дяволи”.

„Познавам го от дълго време, така че знам, че мястото му беше тук, в Манчестър“, започна Ерик тен Хаг.

„Той дойде да тренира с нас, да работи върху фитнеса си и като имаме предвид, че не всички играчи са включени – онези, които имат международни задължения са извън сметките, все още имат почивка, реших, че е добра идея да си помагаме взаимно. Джони може да работи върху фитнеса си и може да ни помогне“, допълни той.

„Знаем, че той е наистина добър и опитен играч, но и много добър човек, голяма личност и мисля, че има и голям авторитет. Той ще помага най-вече на младите играчи. Сделката ще бъде от полза и за двете страни”, завърши нидерландецът.

Джони Еванс е юноша на клуба и прекара голяма част от кариерата си на “Олд Трафорд”. Впоследствие обаче стана ясно, че той може би не е на нужното ниво да играе в толкова голям клуб и му се наложи да напусне любимия Манчестър Юнайтед. Днес обаче той изпита още веднъж чувството да облече червената фланелка. Еванс се появи в игра през второто полувреме и зарадва привържениците на тима, които си спомнят времената, в които той все още бе част от тима.