Локомотив (София) представи бивш играч на Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Железничарите" продължават със селекцията за новия сезон

Столичния тим Локомотив представи седмото си ново попълнение за това лято. Това е бившият футболист на Берое Стийв Траоре. “Железничарите” обявиха, че той вече е подписал своя договор, който е със срок от две години.

25-годишното крило започва кариерата си в родината си Франция и постепенно си проправя път в професионалния футбол. През лятото на 2022 година, той решава, че вече е готов да опита късмета си в друга страна и се присъединява към Берое на свободен трансфер. Периодът му в Стара Загора обаче не се оказа много успешен и той замина през месец март, тази година, за Беларус, където игра за Шахтьор Солигорск. Там обаче той отново не успя да си намери място, което изглежда го е накарало да се върне в България и да опита още веднъж да остави своя отпечатък в родния елит. Този път обаче той ще се опита да стори това с екипа на Локомотив София, а не на Берое.

Под публикацията, в която Траоре бе обявен официално, феновете на Локомотив изразиха радостта си от новата покупка и показаха оптимизъм за представянето на тима през следващия сезон. Привържениците на “железничарите” най-после успяха да се успокоят, че техния любим отбор ще успее да направи селекция през лятото, която да даде възможно най-големи шансове на тима за още едно достойно представяне в елита на България.