Бенжамен Менди спечели всички дела в съда, скоро може отново да играе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият футболист на Ман Сити мечтае за завръщане на терена

Френският футболист Бенжамен Менди вече е оправдан по всички обвинения в сексуални посегателства, които бяха повдигнати срещу него от много жени. Бившият играч на Манчестър Сити беше подсъдим за 8 изнасилвания, един опит за изнасилване и сексуална агресия срещу седем жени. След като през януари Менди беше оневинен по 6 обвинения за изнасилванe и едно за сексуална агресия, сега футболистът беше оправдан по единствените 2 останали – за още едно изнасилване и друг опит за изнасилване.

Менди винаги е отричал обвиненията, които според жените са се състояли между октомври 2018 г. и август 2021 г. в дома на защитника в Престбъри. Футболистът е организирал постоянни партита, които прераствали в оргии. Част от посещавалите ги дами разказват, че навярно са били упоявани.

Менди рискуваше доживотен затвор, ако беше признат за виновен по голяма част от обвиненията. Логично след толкова обвинения, футболната кариера на Менди спря. Футболистът бе арестуван през 2020 г. След това мярката му беше променена на домашен арест.

Разследването продължи цели 17 месеца, през което време Менди беше лишен от правото да тренира и играе за Манчестър Сити, а в момента е свободен агент. Бранителят със сигурност няма търпение отново да играе на терена, като предстои да видим дали отбори от топ ървенствта ще имат интерес към него.