google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В четвъртък Манчестър Юнайтед победи Дарби Каунти с 3:0 в 5-ия кръг на ФА Къп. Одион Игало вкара две попадения за успеха на “червените дяволи”. Бившият нападател на клуба от „Олд Трафорд“ Димитър Бербатов сподели мнението си за въздействието на нападателя досега.

“Наистина съм щастлив да видя, че Одион Игало се установява добре и той го заслужава с начина, по който играе, как свързва играта и попаднията, които вкарва”, заяви 39-годишният бивш нападател на Юнайтед пред Betfair.

“Целият отбор е щастлив, когато вкара гол, което показва, че е напълно интегриран в състава. Харесва ми начинът, по който търси топката и тормози защитниците на съперника”, продължи Бербатов.

“Ще бъда честен, не знаех прекалено много за него преди да се присъедин към отбора. Очевидно знаех за изявите му във Висшата лига, но се чудих дали той е правилният човек и дали ще пасне на отбора, но засега той се справя добре и ми доказа, че греша.”

Юнайтед взе Игало от китайския Шанхай Шенхуа под наем до края на сезона. Нападателят записа 6 участия във всички състезания до момента и е отбелязал 3 гола.

Впечатляващо е, че нигериецът се разписа и в двата си старта за „червените дяволи“, като вкара гол в мача от Лига Европа срещу Клуб Брюж и две попадения във ФА Къп срещу Дарби Каунти.