Добави коментар
Босът на Славия с колоритни отговори - за расизма, за Жейнов, за Ицо и Бербатов, за пуловера...

Президентът на Славия Венци Стефанов за пореден път критикува надменното според него поведение на Димитър Бербатов, разкривайки деликатни подробности от проведен между тях скорошен разговор.

Босът на Белите коментира също така дали наистина е расист и как в Славия общували футболисти с различен цвят на кожата.

„Проблем съм за мен и моето семейство, защото, както казва жената, 27 години си губя времето и парите с този футбол,“ заяви Стефанов пред Нова ТВ. „Доставя ми удоволствие да видя как деца, които са били сополанковци, израстват и после играят голям футбол.

„Това нещо е плод на едно отмъщение на един човек, не се съгласих този човек да влезе в трансфера на Филип Кръстев, защото той нямаше нищо общо. Хората, които извършиха трансфера бяха Петьо Костадинов, Лъчо Танев и Христо Стоичков. Те бяха безспорните авторитети, които Гуардиола прие.

„И в един момент на пометеното идва и се насажда лицето Жейнов. Няма значение, той си е избрал този път. Всичко на този свят се връща. Знам много неща и той много добре знае. Ако не го бях предупредил, в Гърция му готвеха една приятна изненада, моят приятел – президентът на АЕК Димитрис Мeлисанидис. Той го беше измамил за един футболист от Южна Америка. Помогнах му, да. Няма ненаказано добро, да знаете.“

Босът на Белите не избяга и от нашумялата в последно време тема за расизма и обвиненията към него.

„Дали съм расист? Не съм. Стоя зад думите си – аз съм „за“ българите, аз съм „против“ Истанбулската конвенция. Трябва да забранят тогава и Агата Кристи. В Славия за 27 години са играли футболисти с различен цвят на кожата – имахме японци, имали сме кореец, имали сме играчи от Нигерия, Гана, Бразилия…

„Омар Абуд казваше на футболистите в съблекалнята „бели педер*сти“. Те му отвръщаха с „черен педер*аст“. И тези момчета майка ги е раждала.

„Скандалът в английското кралско семейство и Меган Маркъл? Мегън е хубава жена, Наоми Кембъл много ми харесва, Ким Бейсинджър… От години все повтарям, че и аз искам да имам нещо общо с тия актриси, но те не го знаят. Казвам си като ми харесват.

„Ако не ми харесват, по-добре да мина на другия бряг. Както казва Димитър Пенев, дреме ми на пуловера. Казал съм каквото мисля и нещата такива, каквито са. В училище нямахме предмета „Политкоректност“.

„За конгреса на БФС има друга бургаско-мускатова връзка, но моят глас не могат да го спрат. Кои органи ме разследват? Аз имам много органи. Човек без сърце не може. УЕФА не може да влияе върху собствеността на даден клуб. Ако искат УЕФА, да платят парите и ще изляза от клуба.“

Стефанов за пореден път заяви, че не одобрява надменното поведение на бившия капитан на националния тим Димитър Бербатов.

„Той беше много голям футболист. Аз и той знаем нещо за едни трансфери, за Манчестър Юнайтед. Един ден го потърсих да му кажа нещо. „Митко?“. Той ми казва: „Аз не съм Митко. Аз съм г-н Бербатов“. Ооооо, така ли?

„Питайте във Велико Търново дали говори с друг освен с пажовете си. Дарява ли? С чий пари бе, моето момиче? Христо Стоичков е космонавт в сравнение с него. Той е Христо, затова е голям. Хората не харесват напудрени и префърцунени хора. Този човек трябва да има контакт, да види къде е болката. А не да седиш отгоре и да гледаш като извънземен, не става така.

„Сега след това интервю сигурно ще ме изкарат терорист, мазохист, но това е. Какъвто и да бъде крайният изход, аз няма да се променя и ще си стоя зад думите, докато съм жив“, каза шефът на най-стария столичен клуб.

Добави коментар
Гласувай: