google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бербатов аплодира Ясен Петров, че е извикал 10 играчи без нито един мач за националния отбор на България

Легендарният български футболист Димитър Бербатов изрази мнението си относно важните теми в родния футбол в последните дни. Част от коментара на Митко бе за списъка с повикани играчи от Ясен Петров за предстоящите световни квалификации.

“Националният селекционер повика своите избраници за предстоящите мачове с Италия, Швейцария и Северна Ирландия. Прави впечатление, че цели 10 футболисти нямат нито един мач за националния отбор! Чудесно и смело решение, за което аплодирам Ясен Петров! Трябва да имаш желанието, куража и амбицията да направиш някаква промяна. И това е чудесен старт. Разбира се, тези момчета трябва да са наясно, че е голяма отговорност да носиш фланелката на националния отбор! Наистина се надявам да оценят шанса, който им се дава, и да направят всичко възможно да оправдаят доверието. Дори и някои да не запишат участие в двубоите, не тряба да има отчаяние, а напротив – амбиция и упоритост да се докажеш и да покажеш, че имаш място в националния тим! Успех!”, написа Бербатов.

Димитър Бербатов направи коментар и за предстоящите полуфинали за Купата на България. Според бившия футболист на Манчестър Юнайтед двубоите ще бъдат много интересни, като в голямото дерби Лудогорец – ЦСКА, и двата тима разполагат с добри футболисти за нашите стандарти.

Митко коментира и отпадането на Левски от Славия, като заяви, че това добавя още болка и разочарование сред всички, които милеят за клуба.