Бербатов посочи грешката на Ман Юнайтед на трансферния пазар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Димитър Бербатов направи коментар относно селекцията на Манчестър Юнайтед и според бившия играч на клуба “червените дяволи” са допуснали грешка по време на трансферния прозорец, защото не са се подсилили с нов централен защитник. При това положение отборът не е трябвало да продава Крис Смолинг на Рома.

“Разочарованието сред феновете на Манчестър Юнайтед дори сега може да бъде по-голямо, отколкото бе през последните седмици. Те се подсилиха с Единсон Кавани и Алекс Телес, но прозорецът вече затвори, а нов централен защитник не бе купен. От няколко седмици твърдя, че Юнайтед има нужда от нов човек в центъра на отбраната. Това е доказателство, че Оле вярва на хората, които вече има, но според трябваше да бъде привлечен още някой. Чудя се дори дали не трябваше да задържат Крис Смолинг, който се представи добре в Рома”, коментира Бербатов.

“Аз съм много голям фен на Кавани. Той бележи много голове и има огромен опит, което може да бъде от голяма полза. Ибхрахимович и Хенрик Ларсон имаха съществен принос, когато пристигнаха в Ман Юнайтед в заключителния етап на своите кариери. Същото може да направи и Кавани. Той може да помогне много на Марсиал, Рашфорд и Грийнууд”, заяви Митко Бербатов в своя традиционен блог в популярния букмейкър betfair.