Бербатов разкри кои ще са двете най-големи звезди след Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Димитър Бербатов, който е бивш нападател на Манчестър Юнайтед, разкри следващите две големи звезди в световния футбол, след Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Коментарът му бе публикуван в традиционната му рубрика за Betfair.

Става въпрос за норвежкото дете-чудо Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд) и Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

За Холанд, Бербатов се изказа много ласкаво, като обяви, че той един изключително обещаващ млад талант. Според Бербо, точно Холаннд има огромен шанс да се превърне в наследник на великите Кристиано Роналдо и Меси. След това той добави, че същата съдба най-вероятно очаква и надеждата на Пари Сен Жермен – Мбапе. Противниковите защитници стават за смях, когато Мбапе се заеме с тях, категоричен е Барбатов.

Бербо казва още, че е необходимо да се изчака, но той е убеден, че двамата млади таланти ще останат здрави и ще продължат да  се развиват така успешно, както и досега, за да могат техните почитатели да се радват на изявите им по-дълго време.

Димитър Бербатов припомни, че през седмицата обществеността  бе уведомена, че доста клубове искат да имат Холанд в своите отбори, но лично той не вижда причина детето-чудо да сменя отбора, към който току-що се е присъединил и който е много престижен.

Според бившия нападател на Манчестър Юнайтед, Холанд в момента си е на точното място, тъй като пред него се разкрива отлична перспектива за израстване, за вкарване на голове и даване на астистенции. В случай, че Холанд беше се присъединил към  в Манчестър Юнайтед или Реал (Мадрид), той едва ли би показал такова ниво и би бил на такава почит, на каквато в момента се радва в Борусия (Дортмунд), продължава разсъжденията си Бербатов.

„Клубът, мястото, на което живее, и хората, които са около него, са толкова важни, че аз съм изумен от развитието му в Дортмунд“- допълва той.

И продължава с това, че другите големи тимове едва ли ще избягат, а точно обратно – те ще продължават да следят развитието на Холанд и веднага щом настъпи точният момент, ще се опитат да го закупят. Според Бербо, едва ли ще е изненада, ако в един момент неговият трансфер се окаже рекордно скъп, тъй като, по личното мнение на звездата ни, спокойно би могло да се претендира за трансферна стойност над 200 милиона евро.

Припомняме, че Мбапе и Холанд ще играят като противници в сряда, когато Борусия Дортмунд ще гостува на Пари Сен Жермен за среща реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига.

В първия мач на „Сигнал Идуна Парк“ германците се показаха като по-добри и спечелиха мача с резултат 2:1 в тяхна полза, а точно 19-годишният норвежец реализира и двете попадения в срещата.