google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Димитър Бербатов коментира за специалната си рубриката за Betfair действията на Жозе Моуриньо, след като португалският мениджър наруши правилата на социална дистанция по време на пандемията. Бербо сподели, че не е учуден от решението на бившия мениджър на Ман Юнайтед.

Припомняме, че преди дни Специалния беше заснет да организира тренировки с някои от играчите на Тотнъм в парк в Северен Лондон. В социалните мрежи се появиха Снимки и клипове веднага се появиха в социалните мрежи, за да докажат,че Моуриньо води индивидуално занимание с Танги Домбеле. Освен това Санчес и Сесеньон са направили крос в същия парк, докато защитникът на “шпорите” Серж Орие е заснет да тича заедно със свой приятел. Все пак Жозе се разкая за постъпката си. Мениджърът дори бе разкритикуван и от кмета на Лондон Садик Хан.

„Жозе е направил това, защото с нетърпение очаква завръщането на футбола – написа Бербатов в рубриката си в Betfair онлайн. Tой e нарушил правилата и това не е хубаво, но аз го разбирам. Мениджърите и играчите имат влиятелни позиции в обществото. Те трябва да бъдат за пример на феновете в тези тежки времена.”

Бербатов споделя, че не е изненадан от поведението на Моуриньо. Митко пише, че Специалния винаги се държал противно на очакванията и нормите, но пък това е една от причините да бъде успешен мениджър и да бъде обичан от феновете.

“Разбирам защо Моу с нетърпение очаква да се завърне към задълженията си. Всички в света на футбола искат колкото се може по-бързо завръщането на играта. Когато чуваш, че други първенства вече определят дати за подновяването на сезона, то нетърпението ти става още по-голямо. Но здравето на хората е на първо място”, пише Бербатов за британския букмейкър, който предлага много Betfair бонуси. 

“Футболистите трябва да бъдат щастливи, че за разлика от повечето хора имат големи къщи с дворове, където могат да поддържат физическа подготовка с различни упражнения. Все пак това не е същото и е трудно останеш напълно фокусиран.“