Бербатов с коментар за Betfair за грешката на Моуриньо

Прочетена:127
Бербатов с коментар за Betfair за грешката на Моуриньо 1
0 0

Димитър Бербатов коментира за специалната си рубриката за Betfair действията на Жозе Моуриньо, след като португалският мениджър наруши правилата на социална дистанция по време на пандемията. Бербо сподели, че не е учуден от решението на бившия мениджър на Ман Юнайтед.

Припомняме, че преди дни Специалния беше заснет да организира тренировки с някои от играчите на Тотнъм в парк в Северен Лондон. В социалните мрежи се появиха Снимки и клипове веднага се появиха в социалните мрежи, за да докажат,че Моуриньо води индивидуално занимание с Танги Домбеле. Освен това Санчес и Сесеньон са направили крос в същия парк, докато защитникът на “шпорите” Серж Орие е заснет да тича заедно със свой приятел. Все пак Жозе се разкая за постъпката си. Мениджърът дори бе разкритикуван и от кмета на Лондон Садик Хан.

„Жозе е направил това, защото с нетърпение очаква завръщането на футбола – написа Бербатов в рубриката си в Betfair онлайн. Tой e нарушил правилата и това не е хубаво, но аз го разбирам. Мениджърите и играчите имат влиятелни позиции в обществото. Те трябва да бъдат за пример на феновете в тези тежки времена.”

Бербатов споделя, че не е изненадан от поведението на Моуриньо. Митко пише, че Специалния винаги се държал противно на очакванията и нормите, но пък това е една от причините да бъде успешен мениджър и да бъде обичан от феновете.

“Разбирам защо Моу с нетърпение очаква да се завърне към задълженията си. Всички в света на футбола искат колкото се може по-бързо завръщането на играта. Когато чуваш, че други първенства вече определят дати за подновяването на сезона, то нетърпението ти става още по-голямо. Но здравето на хората е на първо място”, пише Бербатов за британския букмейкър, който предлага много Betfair бонуси. 

“Футболистите трябва да бъдат щастливи, че за разлика от повечето хора имат големи къщи с дворове, където могат да поддържат физическа подготовка с различни упражнения. Все пак това не е същото и е трудно останеш напълно фокусиран.“

Сподели