Бербатов се присъедини към лагера на Етър 1
2 0
Бившият стрелец на Ман Юнайтед ще подготвя нападателите на Виолетовите

Бившият капитан на националния тим на България Димитър Бербатов се е присъединил към отбора на Етър, който провежда зимен подготвителен лагер в старозагорското село Ягода.

Бербатов се присъедини към лагера на Етър 2

Екс-стрелецът на Манчестър Юнайтед и Тотнъм влиза в щаба на Александър Томаш и ще помага на старши треньора на Виолетовите, като ще отговаря за подготовката на нападателите в отбора.

Вчера Етър отстъпи на Ботев (Пловдив) с 2:1 в контролна среща, играна в Коматево. Преди това Болярите надиграха третодивизионния Спартак (Плевен) с 3:0 във Велико Търново и Берое с 1:0 в Стара Загора.

 

Бербатов се присъедини към лагера на Етър 3

“Да работиш с хора, на които вярваш безпрекословно. Да знаеш, че до теб са не само най-добрите ти приятели, а и абсолютни професионалисти, страхотни специалисти и хора с огромни амбиции – безценно! Добре дошъл в екипа ни, Димитър Бербатов!”, съобщи Александър Томаш, цитиран от официалния сайт на Етър.

Бербатов се присъедини към лагера на Етър 4

“Няма време за губене. Димитър Бербатов се включи в заниманията от първия ден.

“Убеден съм, че ще окаже огромно влияние върху колектива и ще помогне със знанията и уменията си.”

Както вече стана ясно, Бербатов изяви желание да изкара треньорски стаж в Етър, за да направи важна крачка към получаването на така желания от него Про лиценз.

За целта са му необходими две години стажуване като помощник-треньор.

Именно това е и основната причина близкият му приятел  Томаш и Етър да го включат в треньорския екип.