Бербатов се присъедини към лагера на Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият стрелец на Ман Юнайтед ще подготвя нападателите на Виолетовите

Бившият капитан на националния тим на България Димитър Бербатов се е присъединил към отбора на Етър, който провежда зимен подготвителен лагер в старозагорското село Ягода.

Бербатов се присъедини към лагера на Етър 1

Екс-стрелецът на Манчестър Юнайтед и Тотнъм влиза в щаба на Александър Томаш и ще помага на старши треньора на Виолетовите, като ще отговаря за подготовката на нападателите в отбора.

Вчера Етър отстъпи на Ботев (Пловдив) с 2:1 в контролна среща, играна в Коматево. Преди това Болярите надиграха третодивизионния Спартак (Плевен) с 3:0 във Велико Търново и Берое с 1:0 в Стара Загора.

 

Бербатов се присъедини към лагера на Етър 2

“Да работиш с хора, на които вярваш безпрекословно. Да знаеш, че до теб са не само най-добрите ти приятели, а и абсолютни професионалисти, страхотни специалисти и хора с огромни амбиции – безценно! Добре дошъл в екипа ни, Димитър Бербатов!”, съобщи Александър Томаш, цитиран от официалния сайт на Етър.

Бербатов се присъедини към лагера на Етър 3

“Няма време за губене. Димитър Бербатов се включи в заниманията от първия ден.

“Убеден съм, че ще окаже огромно влияние върху колектива и ще помогне със знанията и уменията си.”

Както вече стана ясно, Бербатов изяви желание да изкара треньорски стаж в Етър, за да направи важна крачка към получаването на така желания от него Про лиценз.

За целта са му необходими две години стажуване като помощник-треньор.

Именно това е и основната причина близкият му приятел  Томаш и Етър да го включат в треньорския екип.