google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви в традиционния си седмичен блог за Betfair, че много хора са искали Ливърпул да допусне поражение в “Премиър Лийг” през този сезон.

Уотфорд нанесе първата загуба за сезона на Ливърпул във Висшата лига след успеха с 3:0 в края на месец февруари. Така дългата серия без поражение на “червените” завърши и те не успяха да надминат непобедения рекорд на Арсенал от 49 мача без поражение в първенството от сезон 2003/2004. Преди загубата на “Викъридж Роуд”, тимът на Ливърпул бе в серия от 18 поредни победи във Висшата лига и общо 44 последователни мача без поражение.

“Много хора се надяваха Ливърпул да допусне поражение в даден момент от сезона, но мога да се обзаложа, че мнозина останаха изненадани, когато завърши двубоя им срещу Уотфорд. Според мен даден тим в такава супер форма винаги е вроятно да загуби срещу отбор, от който най-малко се очаква това да се случи. Уотфорд направи всичко както трябва и заслужи победата. Нямам идея как го постигнаха и какво са си казали преди мача и на почивката, но цялостното поведение на отбора и головете бяха от най-висока класа. Те успяха да намерят най-добрата си форма точно срещу Ливърпул”, сподели Бербатов за Betfair букмейкър.

“Мнозина не искаха да видят Ливърпул да завърши сезона непобеден. Не знам защо. От моя гледна точка, както и от гледна точка на феновете на Манчестър Юнайтед, това поражение донесе известно облекчение, но няма как да се отрече, че до този момент възпитаниците на Юрген Клоп заслужено бяха в тази впечатляваща серия . Те показваха страхотен футбол и се бореха до последната минута. В момента обаче футболът е по-различен от този по времето на непобедимия сезон на Арсенал. Конкуренцията е по-голяма, отборите са по-добри и винаги някои тимове от долната част на класирането може да поднесат изненадата, както в случая направи и Уотфорд”, каза Митко Бербатов.