Берое е договорил четирима нови, в Аржентина разкриха един от тях
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халф от елита на Аржентина ще подсили заралии

Берое ще се подсили значително за пролетния полусезон в Първа лига. На този етап заралии са договорили четирима нови играчи, които ще започнат подготовка с тима, пише dsport. В следващите дни клубът от Стара Загора ще обяви новите си попълнения.

В Аржентина медиите разкриват, че 25-годишният халф Иван Тапия от елитния Баракас Сентрал ще продължи кариерата си в Берое. Той ще премине при “зелено-белите” като свободен агент. Тапия може да играе на всяка позиция в средата на терена. Кариерата му преминава в Баракас Сентрал, като в последните сезони е твърд титуляр за аржентинския клуб.

През тази година халфът има 27 мача в елита на Аржентина, като е вкарал 4 гола и има 4 асистенции. Иван Тапия притежава италиански паспорт, така че бързо ще може да бъде използван от заралии.

Треньорът на заралии Хосе Луис Ачиари на практика ще има поне 5 нови играчи за старта на подготовката, тъй като преди месец отборът привлече звездата Себастиан Вия, който вече направи няколко тренировки с тима. Вия в момента е в родината си и се очаква в началото на 2024 г. да дойде в Стара Загора.