Бешикташ ще се опита да пребори конкуренцията за Хосе Кордоба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турският гранд се нареди на опашката за звездата на Левски

През януари се очавка голяма битка за подписа на панамския национал Хосе Кордоба, който играе с голям успех за Левски в последните 2 сезона. Преди дни стана ясно, че Айнтрахт има интерес към снажния бранител, а сега в Турция пишат, че и Бешикташ иска футболиста на Левски. Турският гранд е готов в най-скоро време да отправи апетитна оферта за подписа на панамеца.

Новият президент на Бешикташ – Хасан Арат, съвсем скоро започна работа на „Водафон Парк“, като има за цел да подобри драстично гранда от турската Супер Лига. Редица класни отбори са спрягани за трансфер в истанбулския гранд, но позицията централен защитник трябва да бъде уплътнена там и именно в лицето на Хосе Кордоба турците виждат перфектния вариант за подсилване на този важен пост.

В следващите дни се очаква, че Бешикташ ще предложи оферта към Левски за Хосе Кордоба. Ситуацията се наблюдава и от гръцкия отбор Панатинайкос.

През настоящия сезон Кордоба участва в 18 мача в efbet Лига за тима на Левски и остава ключов играч в отбраната на столичния гранд. Приблизителната цена на негов трансфер се оценява на около 3 милиона евро, а договорът му с “сините” изтича през 2025 г.