Берое обяви промяна в предсезонната подготовка на тима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Заралии" отмениха една от контролите си

Елитния тим Берое обяви на официалния сайт на клуба, че една от контролите преди на началото на следващия сезон няма да се състои. Става въпрос за срещата срещу Янтра (Габрово). Така последните две проверки на “заралии” преди началото на сезона в efbet лига ще бъдат срещу Черноморец (Бургас) и завърналия се в елита Етър (Велико Търново). Берое излиза срещу бургазлии на първи юли (събота) от 18:00 часа на стадиона в “Каблешково”. Последната контрола пък ще се играе на 5 юли на стадион “Ивайло” отново от 18:00 часа.

Старозагорци ще открият новия сезон мач срещу Пирин  (Благоевград) както стана ясно по-рано днес. Обновеният тим на Берое, подкрепен от новите собственици и множеството латино покупки ще се изправят срещу непредвидимите пирински “орли” на 14 юли от 18:45. Срещата ще се играе на стадион “Христо Ботев” в Благоевград.

Следващите мачове на “заралии” са срещу много опасни и напълно непредсказуеми съперници. Първото им домакинство през сезона ще бъде на 24 юли от 20:45 часа срещу Арда (Кърджали). Следват гостуване на Хебър, два мача срещу новаците в Първа лига Крумовград и Етър, домакинство на Славия и гостуване на шампиона Лудогорец. С тези мачове се изчерпват срещите от шампионата на “заралии” през лятото.