Берое представи официално поредния латиноамериканец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Енцо Ойос пристигна в Стара Загора

Ръководството на Берое официално обяви привличането на аржентинския полузащитник Енцо Ойос. Той взе участие в контролата на тима срещу Етър (Велико Търново), в която е успял да впечатли старши треньора на тима Густаво Араголаса, който е взел решение да го задържи в състава си.

До момента Ойос е играл единствено за родния си клуб Чикарита Хуниорс, с когото Берое постигна пълна договорка за привличането му. Той е едва на 23 години и е сред най-обещаващите таланти в клуба. Ойос играе като офанзивен полузащитник, но се справя добре и на други позиции.

„Всички от ПФК Берое пожелават на Ойос много успехи и победи с екипа на „зелените“!“, гласи официалното съобщение на Берое.

Ойос е поредния играч, който бива привлечен в Стара Загора след пристигането на новите собственици. “Заралии” до момента привлякоха почти цял състав от нови попълнения, сред които са Майк Севайос, Пабло Лунгарсо и Франческо Селесте.

Амбициите за клуба през този сезон ще са да бъде атакувано място в първата шестица. Това ще бъде голяма крачка напред за “заралии”, след като миналия сезон те едва не отпаднаха от efbet лига, след драматичен плейоф за оставането им в елита срещу Спортист (Своге), който в крайна сметка те спечелиха с минималното 1-0.