Берое с важна информация за билетите за мача с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пропуските за срещата между двата отбора са вече в продажба.

От ръководството на Берое информираха своите привърженици, че билетите за предстоящия сблъсък с ЦСКА са вече в продажба.

Срещата между “заралии” и “червените”, която ще се състои на стадиона в Стара Загора, е в неделя и започва в 14:15 часа.

Ето какво написаха от Берое на своя официален сайт:

Тази седмица се възобновява първенството на България, а в откриващия си двубой за годината „Берое“ приема ЦСКА-София. Мачът е насрочен за 12 февруари от 14:15 ч., а билетите за него вече са в продажба.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 10 лв. (от днес до събота), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 15 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. в предварителна продажба, включително и за деца, а в деня на мача VIP билетът ще бъде на цена 50 лв.!

Кампанията на „Берое“ продължава и ще продължи и през предстоящия сезон. Напомняме, че дарителската сметка е с IBAN BG02STSA93001526737180  към Банка ДСК. Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да подпомогнете своя любим отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“!  Имате възможност да изберете опция в размер на 20 лв., 50 лв., 100 лв., 250 лв. и 500 лв.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн.

Билети се продават на и на четирите каси на Eventim  в Стара Загора: 1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“ 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81

БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ И В ОФИЦИАЛНИЯ МАГАЗИН НА БЕРОЕ!

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват.

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП

  • Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от ДВАТА южни входа на стадиона, както и от северозападния вход.
  • Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона
  • Всички привърженици са длъжни да носят документ за самоличност
  • Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове
  • Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на Eventim.

– Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (12 февруари)