Берое сключи още една важна сделка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старозагорци удължиха сътрудничеството си с бетинг компания

Ръководството на Берое ще продължи да работи заедно с бетинг компанията efbet, съобщава dsport. Както през миналия така и през този сезон името на компанията ще бъде изписано на екипите на играчите на “заралии”.

Освен логото на efbet на фланелките на Берое ще присъства и ликът на Роналдиньо, който е партньор на новия спонсор на старозагорци – Dryworld. Компанията пое управлението на тима в началото на лятото и не е спряла да инвестира в селекцията за новия сезон.

Берое привлече редица южноамерикански футболисти, които ще имат задачата да помогнат на “заралии” да излязат от дупката, в която тима попадна през миналия сезон. Тогава те бяха на крачка от това да загубят статута си на отбор от елита, но в крайна сметка се справиха със Спортис (Своге) в решаващия бараж за оставане в efbet лига. Целта пред Берое за следващия сезон ще бъде класиране в първата шестица.

Средствата от новата сделка с efbet ще помогнат на Берое да се справи със увеличението в сумата нужна за покриването на заплатите на футболистите, която значително нарасна след натоварения трансферен прозорец и многото нови играчи, които пристигнаха в Стара Загора.