ЦСКА? Никола Илиев получи оферта от Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младокът е желан от редица отбори

Родния талант Никола Илиев, който в момента е собственост на Интер може да премине под наем във Верона, твърди „Calcio News 24“. Преди дни се появи информация и, че ЦСКА – София се интересува от футболиста, но за момента Верона е фаворит за подписа му. Това, което е сигурно обаче е, че Илиев няма да играе в Интер през следващия сезон.

Миналата кампания Илиев прекара в примаверата на Интер. Той имаше основна роля за спечелването на титлата при младежите. Полузащитникът се отчете с 11 гола и 12 асистенции в 33 мача, което е чудесен показател за футболист играещ на неговата позиция.

Именно добрите изяви на Илиев са накарали ръководството на Интер да вземе решение да го отдаде под наем. По този начин футболиста ще натрупа ценен опит в професионалния футбол и ще се доближи до нивото, на което трябва да бъде, за да дебютира с първия отбор на “нерадзурите”.

Илиев ще има на разположение още два сезона да впечатли ръководството и треньора на първия отбор, които ще имат последната дума за неговото бъдеще. Причината за това е, че договорът на 19 годишният полузащитник с “нерадзурите” изтича през 2025 година.