Bet365 дава предимство на Лудогорец в двубоя с Балкани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Орлите” ще търсят победата в Косово

Тази вечер предстоят да се изиграят първите мачове от квалификационната фаза на Шампионска лига. В една от двойките българския шампион Лудогорец ще се изправя като гост срещу Балкани (Косово). Мачът ще започне в 21:45 часа.

Лудогорец е вече опитен участник в квалификационната фаза на евротурнирите. През миналия сезон разградчани победиха Суйецка в първия квалификационен кръг, след което се разправиха с ирландския Шамрок Роувърс. Те обаче бяха спрени на крачка от голямата си цел от Динамо Загреб. Така те се озоваха в групите на Лига Европа, където завършиха на трето място и бяха изпратени в Лигата на конференциите. И там обаче на “орлите” не им провървя и те бяха спрени от белгийския Андерлехт. Целта пред родния клуб тази година е да се класират в групите на колкото се може по-престижен турнир.

През миналия сезон Балкани отново си спечели правото на участие в престижната квалификация за групите на Шампионска лига. Тогава обаче те отстъпиха още в първия кръг на литовския Жалгирис (Вилнюс). Впоследствие те влязоха в групите на Лигата на конференциите, където обаче бяха елиминирани, след като завършиха на последната четвърта позиция с актив от едва 4 точки. През този сезон обаче косоварите са мотивирани да надградят представянето си от миналата година, което означава, че “разградските орли” трябва да бъдат подготвени за тежък мач далеч от дома.

Според букмейкърът bet365 Лудогорец има по-големи шансове да се поздрави с победата в първия двубой, макар че “орлите” са гости. Коефициентът за това те да спечелят мача е 1.83, а за това Балкани да триумфира е 4.33. Равенството е със ставка 3.30.