Кроос: Няма значение какво си спечелил винаги можеш да се подобряваш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тони Кроос говори носталгично за кариерата си в Реал Мадрид

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос, който се превърна в емблема на клуба за последното десетилетие, в което играе на “Сантиаго Бернабеу”, говори за мислите си преди да се присъедини към Реал и за това какво означава да играеш за толкова голям отбор. Това може би е последният сезон на немеца с екипа на “белия балет”, така че той ще се опита да прибави последни бижута към своята препълнена трофейна витрина.

„Когато пристигнах, си помислих: Дано да спечеля титли.. една Шампионска лига. Пристигнах от гигант като Байерн с идея да играя много години, да се установя, да имам отлични отношения с клуба и да демонстрирам качествата си. Очаквах много, но не чак толкова”, сподели Кроос.

„Тук сме, за да караме другите да се чувстват спокойни. Ако съм научил нещо, то е, че за да играеш добре, трябва да се чувстваш комфортно. С него се чувствам именно така.

Винаги искам да продължавам да се уча. Няма значение на колко години си и какво си спечелил, винаги можеш да се подобряваш. Защото с годините съперниците те опознават и трябва ги затрудняваш. В днешно време футболът е много бърз, няма време да мислиш”, допълни немецът.