Берое сломи Славия в едно полувреме и влезе в топ 3
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Заралии" продължават със силните изяви

Отборът на Берое срази Славия с класическото 3:0  в двубой от 6-тия кръг на efbet лига. “Заралии” се изкачиха на третата позиция във временното класиране след този успех. Те имат актив от 13 точки в 6 мача.

Берое поведе в резултата още в 17-ата минута. Точен бе централния бранител Лусиано Скуадроне, който се разписа с глава след центриране от ъглов удар на Жорди Говеа.

“Заралии” продължиха с натиска си и удвоиха в 39-ата минута чрез Майк Севайос. До гола се стигна след бърза триходова акция, в която участваха Сейхас, Едвин Ласо и, разбира се, Севайос.

След само три минути Севайос нанесе втори удар по надеждите на Славия и направи резултата класически. До гола се стигна след поредното прекрасно центриране на Густаво Каскардо и хубавия удар с глава на Севайос.

След загубата Славия заема 12-та позиция с актив от едва 4 точки, които “белите” са спечелили в 5 мача. Лошите резултати може би скоро ще започнат да внасят и напрежение в лагера на Бакеро, който бързо трябва да намери изход от ситуацията.