Берое ще се връща в топ 3 с победа над Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии преследват трета поредна домакинска победа за сезона

Днес от 19:00 ч. отборите на Берое и Славия излизат един срещу друг под Аязмото в двубой от 6-ия кръг на родното първенство efbet Лига. Очакванията са за оспорван мач, като букмейкърите дават леко предимство на гостите. Берое обаче до момента постигна две победи в двата си мача у дома и не допусна гол, така че ще преслева нов успех пред своите фенове. Трите точки ще върнат тима на Густаво Араголаса на 3-ото място в класирането, след като в петък отборът на Хебър измести Берое от топ 3 след победата си над Локо София.

Берое е спечелил 10 точки в първите си 5 срещи през сезона. Заралии имат добра защита с 4 допуснати попадения, две от които при визитата на Етър в миналия кръг. Берое си тръгна с точка от стадион “Ивайло” след реми 2:2 срещу “виолетовите”. За първи път през сезона футболист, различен от Вини Трибуле, отбеляза попаденията за заралии. Франческо Селесте и Лучано Скуадроне реализираха дебютните си голове със “зелено-белия” екип. Берое се справи с Крумовград (2:0) и Арда (1:0) в двете си домакинства този сезон и се цели в нов успех под Аязмото.

Тимът на Славия допусна тежка загуба с 1:5 от Черно море у дома в миналия кръг. “Белите” имат само една победа от началото на сезона – в първия кръг срещу Етър в Търново. Славия е 12-ти в класирането с 4 точки, но победа може да ги прати в топ 8 на класирането. “Белите” спечелиха на два пъти срещу Берое през миналия сезон, но сега ще имат сериозни трудности да преборят латино отбора на старозагорци.