ЦСКА е тотален фаворит срещу Ботев Враца според Bwin
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" преследват втора победа в първенството

ЦСКА гостува на Ботев Враца в среща от шестия кръг на Първа лига, като двубоят е тази вечер от 21:15 ч. “Армейците” влизат в срещата от незавидното 11-о място в класирането и преследват задължителна победа, за да се издигнат в таблицата. “Червените” са огромни фаворити за победата на стадион “Христо Ботев”. В секцията на bwin спортни залагания коефициентът за победа на ЦСКА е 1.26, докато ставката за успех на Ботев Враца е 9.75. Дали тимът на Нестор Ел Маестро ще оправдае ролята си на фаворит в мача и ще зашише втора победа за сезона?

Ботев Враца e 13-ти в класирането с актив от 3 точки след 1 победа и 4 поражения при голова разлика 2-11. Врачани загубиха визитата си на Левски с 0:1 в миналия кръг, но показаха добро лице и се противопоставиха на съперника. Те не успяха да направят това в последното си домакинство на Лудогорец, когато бяха разгромени с 5:0. Преди това пък Ботев Враца отстъпи на Локо Пловдив с 0:4, така че ЦСКА ще се надява на подобен убедителен успех.

През миналия сезон “армейците” спечелиха сс 4:0 гостуването си във Враца, а пред своите фенове победиха с 5:1. ЦСКА спечели изминалите четири двубоя срещу този съперник с обща голова разлика 17-3. Играта на “армейците” през този сезон не върви и те имат една единствена победа – 1:0 над Крумовград у дома на 21 юли. Близо месец по-късно, след едно реми и три загуби, ЦСКА ще се стреми да се върне на победния път. И “армейците” нямат друга алтернатива, ако искат да се борят за челните позиции в efbet Лига.