Bet365 дава предимство на Ман Юнайтед в гостуването на Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" преследват втора поредна победа за сезона

Вторият кръг на сезон 2023/24 на Висшата лига предлага доста интересни двубои, а един от тях е в събота от 19:30 ч. между отборите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Домакините преследват първа победа за новата кампания, докато “червените дяволи” ще се стремят към втори пореден успех. В Bet365 сайт за онлайн залагания виждаме, че Ман Юнайтед е лек фаворит за победата. Дали хората на Ерик тен Хаг ще успеят да запишат пета победа в шест мача срещу “шпорите”?

Единствената победа на Тотнъм в последните девет срещи в лигата с Манчестър Юнайтед беше успех като гост с 6:1 през октомври 2020 г. “Червените дяволи” спечелиха два пъти и завършиха наравно два пъти на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” в следващите си срещи. Тотнъм Хотспър се впусна в нова ера под ръководството на Анге Постекоглу през това лято. Въпреки че стилът на игра се промени към по-добро, те започнаха с реми 2:2 при визитата на Брентфорд. Но австралийският тактик ще настоява, че равенството за откриването на сезона е само момент по пътя към успехите на клуба от Северен Лондон.

От друга страна, Манчестър Юнайтед започна сезон 2023/24 с трудна победа с 1:0 над Уулвърхемптън Уондърър. И въпреки спечелените три точки, мачът породи много въпроси и съмнения за формата на “червените дяволи”, така че Ерик тен Хаг ще бъде нетърпелив да покаже, че тимът му може да играе по-добре. Манчестър Юнайтед спечели само един от последните си девет мача от Премиър Лийг в Лондон и това ще бъде труден тест за тима.  Предстоящият им съперник Тотнъм загуби осем от 10-те мача през миналия сезон срещу отборите, завършили в челната петица на таблицата, като спечели точки само в домакинските мачове срещу двата клуба от Манчестър, което все пак дава надежди на гостите за успех в Северен Лондон.