Бешикташ с голяма оферта за Кордоба, чака решението на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трудният гранд е предложил 3 млн. евро за панамския национал

В офисите на Левски има постъпила официална оферта за правата на защитника Хосе Кордоба. Турският гранд  Бешикташ е направил предложението на стойност около 3 милиона евро за привличането на една от звездите в състава на Левски, съобщава “Сабах”.

Турското издание съобщава, че преговорите между двата клуба за евентуалния трансфер на играча през зимата текат в момента, но подчертава, че от управата на “черно-белите” не възнамеряват да предложат по-голяма трансферна сума за панамския национал. Така Бешикташ чака отговор от Левски за офертата на стойност приблизително 3 млн. евро

22-годишният Хосе Кордоба има договор за още 18 месеца с тима на Левски. Снажният бранител е записал 24 мача с 1 асистенция през тази кампания. Панамецът е млад и от Бешикташ смятат, че има голям потенциал.

Тимът на Бешикташ завоюва бронзовите медали в турското първенство през сезон 2022/23, но през настоящата кампания се представя колебливо и заема петото място с 26 точки от 15 изиграни срещи, като изостава с цели 14 точки от водачите в момента Фенербахче и Галатасарай.