google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Българският футбол се завръща днес с два двубоя, като в първия мач Локомотив Пловдив приема Етър от 18:45 ч., а в 21:00 ч. Левски е домакин на шампиона и лидер във временното класиране Лудогорец. Точно върху тази среща ще акцентираме нашето внимание. Букмейкърът Bet365 онлайн дава леко предимство на “орлите” като коефициентът за техен успех е 2.20. Ставката за победа на Левски пък е 2.80, а знак Х е оценен на 3.40.

Добрата новина за футболните фенове е, че на двубоите от родното първенство ще бъдат допускани зрители. Правителството даде позволение стадионите да бъдат запълнени с 30% от капацитета, така че на “Герена” ще може да има до 5500 зрители.

По време на пандемията от коронавирус, основната тема около Левски бе за акциите на клуба. След много премеждия, в крайна сметка те бяха прехвърлени на Наско Сираков. Легендата на “сините” е новият мажоритарен собственик на тима и ще се надява отборът да стартира с позитивен резултат при рестарта на футбола в България.

След толкова дълга пауза и малко време за подготовка, то и двата отбора няма да бъдат в оптимална форма. Няма как да се очаква футболистите да бъдат на висота, но Левски и Лудогорец имат качествени играчи, които могат да покжат добър футбол. Със сигурност ще видим и голямо тактическо надиграване между опитни старши-треньори, каквито са Петър Хубчев и Павел Върба.

През първия полусезон Лудогорец в efbet Лига, тимът на Лудогорец записа успех срещу “сините” с 2:0. През март тази година двата тима се срещнаха на 1/4-финалите в турнира за Купата на “Герена” и Левски триумфира след изпълнение на дузпи. Предстои да видим какво ще се случи в третия мач между двата клуба, като според бет365 има малка вероятност Лудогорец да загуби.

Домакините ще бъдат без трима футболисти, които са наказани – Живко Миланов, Кали Тиам и Дени Алар. Очаква се Деян Лозев да получи място сред титулярите, а нападението на тима ще бъде воден от Паулиньо, Стаси Иванов и Найджъл Робърта. Станислав Костов ще остане на резервната скамейка.

В състава на Лудогорец има двама отсъстващи – Пламен Илиев и Светльо Дяков. В такъв случай Павел Върба ще заложи на Владислав Стоянов на вратата, а в халфовата линия Баджи ще замени опитния Дяков. В нападение Лудогорец ще разчита на триото Марселиньо, Вандерсон и Кешеру.

Букмейкърът Bet365 няма специални бонуси за подновяването на родното първенство, но все пак може да използвате офертата за нов клиент, ако си направите регистрация преди срещата. С Bet365 бонус нов играч може да имате допълнителни кредити за залози за двубоя Левски – Лудогорец.