Bet365 дава скромни шансове на Левски в реванша срещу Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" са аутсайдери в гостуването във Франкфурт, но се надяват на чудо

Тази вечер от 21:30 ч. отборът на Левски гостува на Айнтрахт Франкфурт в среща реванш от плейофите в Лига на конференциите. Победа ще изпрати тима на Николай Костов в груповата фаза на турнира. Първият мач на българска земя преди седмица не излъчи победител след реми 1:1 на “Васил Левски”. Сега според букмейкърите шансовете са на страната на Айнтрахт. В bet365 коефициенти за лига на конференциите виждаме, че ставката за Левски да спечели в редовното време е 12.00. Коефициентът за “сините” да се класират напред в турнир е 8.00 срещу 1.083 за немския тим. Способен ли е Левски на подвиг на германска земя?

След първия сблъсък миналата седмица, завършил без победител, отборът на Айнтрахт не успя да постигне две победи от две в новата кампания на Бундеслигата, като завърши наравно 1:1 с Майнц през уикенда. Това беше втори пореден резултат 1:1 за отбора на Дино Топмьолер, който е непобеден в четири мача в различни състезания този сезон, като спечели два пъти. Тимът от Франкфурт влиза като тотален фаворит за класиране напред в Лига на конференциите и ще бъде изненада, ако не спечели у дома срещу Левски.

Междувременно за Левски загубата в първия мач прекъсна серията им от четири поредни домакински победи в различни турнири. Въпреки това хората на Николай Костов са непобедени в четири мача в надпревари след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив на 6 август. Левски се радва на dobyr старт на новата кампания в българския elit, като спечели три победи от първите си пет мача и заема осмо място в класирането. “Сините” нямаха двубой през уикенда и са мобилизирани за реванша срещу немския си противник. Левски е аутсайдер според Бет365, но няма какво да губи в този двубой и може единствено да донесе огромна радост на своите фенове при класиране в групите на Лига на Конференциите.