Bwin очаква нова победа за Аякс срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" нямат шансове и в реванша срещу амстердамския гранд

Днес от 21:00 ч. ще се проведе реванша между Аякс и Лудогорец от плейофите на втория по сила клубен турнир на Стария континент – Лига Европа. Всичко преди втория мач между двата тима на “Йохан Кройф Арена” изглежда решено, след като нидерландският отбор спечели с 4:1 в Разград преди седмица. Очакванията са Аякс да постигне нов успех срещу българския шампион. В чуждестранния букмейкър Bwin предимството е изцяло на страната на Аякс. В секцията bwin залози за Лига Европа виждаме, че нидерландският гранд е изявен фаворит за победата, докато Лудогорец е в ролята на аутсайер.

Двата отбора се срещнаха в България миналата седмица и Аякс записа победа с 4:1. Мохамед Кудус, героят с хеттрик от първия мач, напусна клуба и се присъедини към Уест Хем Юнайтед. Домакините имаха едноседмична почивка преди реванша, докато гостите се върнаха на победния път в Първа професионална футболна лига в неделя. Те записаха победа с 5:0 у дома срещу Берое и ще се стремят да продължат тази форма в този мач, тъй като имат за цел да компенсират пасив от три гола.

Лудогорец допусна първото си домакинско поражение в европейските квалификации този сезон, след като записа две победи и равенство в трите домакински мача в квалификациите на Шампионска лига и Лига Европа. Видя се, че Аякс е доста над нивото на бългаския отбор. За нидерландския тим това бе седма победа в девет мача срещу български отбори. Според коефициентите на Bwin за реванша, тимът на Аякс ще постигне още една победа над Лудогорец тази вечер.