Bet365 обяви Джошуа за тотален фаворит срещу Кубрат Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

На сайта на Bet365 вече е качен двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за световната титла по бокс в тежка категория. Преди дни двамата официално потвърдиха новината, че ще се изправят един срещу друг. След дълго чакане преговорите бяха завършени и двубоят ще се проведе на 20 юни на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” в Лондон.

Букмейкърът Bet365 дава сериозно предимство на Джошуа да защити световните си титли. Коефициентът за успех на Ей Джей е 1.083. За Пулев да стане световен шампион може да залагате на 8.00 коефициент. Също така букмейкърът предлага и допълнителни пазари за победа – успех с нокаут за Джошуа е 1.40, докато за Пулев – 11. Равенството в срещата пък е оценено на 26 коефициент.

Кубрат Пулев ще се стреми да поднесе сериозна изненада в тази среща, след като е аутсайдер според сайтовете за спортни залагания. За втори път българинът ще се боксира за световната титла като през 2014 година загуби с нокаут от Владимир Кличко. Това е и единственото му поражение на професионалния ринг. Антъни Джошуа също има 1 загуба в кариерата си – от Анди Руис през миналата година, но британецът спечели реванша.

В Бет365 се откриват още много интересни залози за боксовия мач между Пулев и Джошуа. Може да се залага за победа на даден състезател във всеки от рундовете. Например коефициентът за Кобрата да спечели в рунд 1, 2 или 3 е 101. Най-нисък коефициент за Джошуа да спечели в някой от рудноветее за рунд 5 или 6. За успех на британеца в последния 12-ти рунд може да заложите на 34 коефициент.

Пазарът за брой рундове също е наличен за залагане – опцията е под/над 6.5 рунда. Кобрата и Джошуа би трябвало да направят продължителен двубой, така че намираме стойност в залога за над 6.5 рунда на 1.80 коефициент.

Последният пазар на мача пък е дали ще се изиграят всички 12 рунда. Това да се случи е с коефициент 3.25, докато опцията “Не” е със скромен коефициент от 1.33.