Bet365 предвижда победа на ЦСКА 1948 срещу Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Поредното столично дерби дебне зад ъгъла

Тази вечер предстои да се изиграе последния двубой от седмия кръг на efbet лига. В него сили ще премерят отборите на Славия и ЦСКА 1948. Срещата ще се играе на стадион “Александър Шаламанов” от 20:30 часа.

За Хосе Мари Бакеро и Славия това ще бъде чудесен шанс за реванш пред феновете на тима. От началото на сезона “белите” имат само една победа, която дойде като гост срещу новака Етър в първия кръг на шампионата. От тогава насам Славия записа три загуби и едно равенство.

Любопитното е, че “белите”, които по принцип играят силно у дома и слабо като гости, през този сезон не са спечелили нито една точка на стадиона в квартал Овча Купел. Трябва обаче да бъде изтъкнат факта обаче, че те имат само едно домакинство до момента. То бе срещу Черно море и бе загубено с 1:0. Може би именно малкия брой мачове пред собствена публика е причината Славия да се намира на 14-та позиция с актив от едва 4 точки.

Отборът на ЦСКА 1948 не може да се оплаче от подобни проблеми. “Червените: стартираха много силно кампанията с две победи над Левски и Пирин. След това последваха двете злощастни загуби от ФКСБ и отпадането им от квалификационната фаза на Лигата на конференциите, които нарушиха ритъма в тима.

Възпитаниците на Атанас Рибарски записаха още два слаби мача като взеха общо една точка от двубоите си с Хебър и Крумовград. Това наложи и освобождаването на Рибарски от длъжност. В последния мач “червените” бяха ръководени от Николай Панайотов, който ги изведе до 1:0 над Етър и повдигна духа на играчите.

Коефициентите на bet365 за мача между Славия и ЦСКА 1948, сочат към победа за “червените”. Ставката за техен успех е 1.85, а тази домакините да спечелят е 4.50. Коефициентът за равенство също е голям – 3.25.