Bet365 атрактивни коефициенти за дербито Галатасарай и Бешикташ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Футболът в почти всички европейски първенства е преустановен, но има и такива, в които двубоите продължават. В турската “Супер лига” днес ще се проведе голямото дерби между Галатасарай и Бешикташ като в B et365 онлайн може да залагате на високи коефициенти за двубоя.

Букмейкърът дава предимство на домакините от Галатасарай като коефициентът за краен изход 1 е 2.15. Равенството в срещата е 3.50, докато победата за Галатасарай е 3.20. В Бет365 може да залагате на още много опции за дербито на Турция.  Двоен шанс за Равен или Бешикташ е с доста примамлив коефициент от 1.66, докато Галатасарай да не загуби срещата е 1.36. Опцията Гол/Гол е оценена на 1.61, а над 2.5 гола в мача е с 1.72 коефициент.

Ако правите залог на срещата на пазарите Точен Резултат или Първо Полувреме/Краен Резултат пък може да се възползвате от една от bet365 бонус офертите. Букмейкърът има промоция на футбол, която ви позволява да възстановите вашия залог при на тези пазари при нулево равенство в срещата. Ако сте заложили на точен резултат 2:0 например и мачът завърши 0:0, то залогът ви ще бъде възстановен и няма да е губещ.

Галатасарай се бори за титлата, като след 25 изиграни кръга заема 3-ото място във временното класиране. Воденият от Фатих Терим отбор има 49 точки в своя актив и преди началото на този кръг изостава с 3 точки от първото място, което се заема от Трабзонспор. Галатасарай е в отлична форма с 8 победи, 1 равенство и 1 загуба в изминалите си 10 мача. Домакините не успяха да спечелят последния си мач, след като направиха реми 2:2 на терена на Сивасспор, но преди това бяха в серия от 5 поредни победи като допуснаха само 2 гола.

Отборът на Бешикташ имаше много слаб период в началото на 2020 година. Тимът бе в серия от 4 поредни загуби в периода 15 – 26 януари. След това “Супер орлите” се вдигнаха с победи над Ризеспор (2:1) и Газиантеп (3:0). Последва поражение от един от лидерите Истанбул Башакшехир с 0:1 и реми 2:2 срещу първия в таблицата Трабзонспор. В изминалите си 2 мача Бешикташ записа победи с 2:1 срещу Аланияспор и Анкарагуджу.

Гостите имат превес в мачовете един срещу друг

Бешикташ загуби последните си две визити на Галатасарай с резултати 0:2. “Супер Орлите” спечелиха за последно на стадиона на своя голям съперник с 1:0 на 27 февруари 2017 година. Бешикташ има 6 победи, 2 равенства и 2 поражения в изминалите 10 мача срещу своя противник.

Статистика

  • Галатасарай е в серия от 7 поредни победи на собствен терен
  • Домакините са спечелили 69% от мачовете си пред собствена публика в първенството
  • Само 38% от домакинствата на Галатасарай са предложили попадения в двете врати
  • Бешикташ е спечелилл 42% от гостуванията си в лигата
  • “Черно-белите” са допуснали средно по 1.75 гола на чужд терен