Bet365 смята, че Арда Кърджали ще открие сезона с победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Черно море ще има трудна задача в южна България

Днес предстоят да се изиграят два изключително интересни мача от първия кръг на efbet лига. Единият е между Левски и ЦСКА 1948, който е и гвоздеят на деня, а другият е между Арда Кърджали и Черно море. Макар двубоят в Кърджали да получава по-малко медийно внимание той изобщо няма да бъде по-малко вълнуващ.

През миналия сезон Арда Кърджали финишира на седмата позиция и игра бараж с Левски даващ право на участие в квалификациите за Лигата на конференциите. Те обаче отстъпиха в прекия двубой на “Герена” и не успяха да постигнат целта си. Точно затова момчетата на Александър Тунчев ще бъдат още по-гладни за успехи през новата кампания и ще се опитат да направят гостуванията на всеки един отбор в Кърджали същински кошмар.

Черно море също направи много силна кампания. “Моряците” също не се класираха за евротурнирите, но завършиха на престижното пето място. Подобно на Арда, те са много силни домакини и могат да изненадат всеки на “Тича”. В двубоят тази вечер обаче те са гости, което е и причината те да не са фаворити на букмейкърите. Това обаче съвсем не означава, че те нямат шансове за победа.

Според bet365 обаче Арда ще се поздрави с трите точки в края на 90-те минути. Коефициентът за победа на кърджалийци е 2.25, а този за успех на “моряците” е 3.50. Ставката за равенството между двата отбора също е голяма – 3.10.