Efbet предвижда победа на Левски на старта на сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Efbet предвижда победа на Левски на старта на сезона

След като вчера бяха изиграни първите двубои от новия сезон в efbet лига, днес е време за следващата част от кръга. Най-вълнуващата среща ще бъде тази между четвъртия през миналия сезон Левски (София) и третия ЦСКА 1948. Мачът ще се играе в дома на “сините” и ще започне в 18:45 часа.

Това ще бъде официален дебют за новия треньор на Левски Николай Костов, който ще има тежката задача да поведе тима към нови висоти в тези смутни за него времена на раздори в почти всички ешелони на управлението. Предстои да видим как върлите привърженици от сектор Б ще посрещнат новия треньор и дали те ще продължат да настояват за връщането на Станимир Стоилов на “Герена”.

В допълнение, резултатът в тази среща може да има огромно влияние в края на сезона, колкото и далече да е той, тъй като и двата тима имат еднакви амбиции. Отборът на ЦСКА 1948 дори има амбиции да надгради представянето си от миналия сезон и да атакува титлата. За тази цел обаче те трябва да покажат, че умеят да печелят двубои като този. Всички тези предпоставки сочат към изключително напрегнат и интересен двубой.

Според efbet победител от спора ще излезе Левски. Коефициентът за победа на домакините е 2.00, а този за успех на гостите е 4.20 Равенството е със ставка 3.20.