Звезда на Нидерландия защити оправдания Бенжамен Менди
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Депай трогна с емоционално послание

Звездата на нидерландския национален отбор Мемфис Депай избухна с емоционално послание в социалните мрежи в защита на бранителя на Манчестър Сити Бенжамен Менди. Причината за посланието на нападателя бе, че французинът бе оневинен във всички дела, които се водеха срещу него за насилие и тормоз над жени.

“Всички случаи с приключени. Какво правим сега? Кой ще помогне на този брат да се възстанови? Кой ще бъде отговорен за опетненото му име? Как ще си върне кариерата? Толкова години инвестиции, за да стане професионален играч… И сега какво?
Никога не съм засягал тази тема, защото не знаех всички подробности, но веднъж говорих с него истински, докато беше зад решетките, и се изправих срещу него на терена няколко пъти.. Не видях никакво зло в този човек. Не може да позволяваме това да ни се случва като спортисти. Кой ще се застъпи за нас в момент на нужда, а не когато щетите вече са нанесени? Хора, не извръщайте поглед”, гласи посланието на Депай.

Посланието на Депай обаче не бе насочено само към Менди, а и към всички други футболисти станали жертви на подобни измами срещу тях, чиито брой, за съжаление, значително нарасна в последно време.