Betano дава шансове на Пирин за първа победа в шампионата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
И двата тима се намират в много слаба форма. Пирин има една точка, а врачани - три

Съставите на Пирин (Благоевград) и Ботев (Враца) си дават среща в мач от седмия кръг на родната efbet Лига. Мача е поверен на Ивелин Занев.

И двата отбора се намират в незавидно слаба форма, която не радва привържениците и на двата тима. “Орлетата” са само с една точка от всички пет срещи, които са изиграли. В последния кръг благоевградчани бяха надиграни с минималното 0:1 от Локомотив (Пловдив), но по-стряскащата статистика е, че домакините са отбелязали само едно попадение.

От друга страна Ботев (Враца) е с три пункта, които дойдоха във втория кръг. Последваха четири последователни загуби, в които тимът допусна цели 12 гола. В последния кръг врачани бяха надиграни с 0:2 от ЦСКА – София.

Преди дни Даниел Моралес подсили отбора си с бившия играч на Берое – Бубакар Траоре. В Благоевград също бяха активни на трансферния пазар, като взеха Аймен Суда и нападателя от ЦСКА – София Бисмарк Чарлс.

Според Betano шансовете на Пирин да се поздрави с първа победа от началото на сезона са задоволителни и дават коефициент от 2.48 срещу 3.25 за успех на гостите от Враца, а ставката за реми в срещата в Югозападна България е 3.45.