Петев: Фокусираме върху efbet Лига и Лигата на конференциите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това бе сблъсък с реалността. Допуснахме три гола, които нямаш право да позволяваш", заяви треньорът на Лудогорец след загубата от Аякс

Наставникът на Лудорец Ивайло Петев съжалява за тежката загуба от Аякс (1:4) в първия плейофен двубой от Лига Европа. Специалистът е наясно, че “орлите” нямат шансове да влезнат в групите на турнира, така че ще се концентрират върху предстоящото участие в Лига на конференциите, както и върху първенството.

“Това бе сблъсък с реалността. Допуснахме три гола, които нямаш право да позволяваш. След почивката не мога да се срамувам – имахме доста ситуации, но не успяхме да отбележим. Не можем да си позволим да допускаме по този начин трите гола през първата част. Направихме промени през втората част, създадохме положения и можехме повече от един гол да вкараме”, заяви Петев.

“Трябва да гледаме реално и да се фокусираме върху първенството и Лигата на конференциите. Начинът, по който допуснахме головете, показва, че бяхме нерешителни в доста от ситуациите. За жалост от доста ситуации вкарахме само един гол. Трябва да изглеждаме, както бяхме през втората част. Футболът се играе без страх”, добави треньорът на “зелените”.

В неделя Лудогорец се завръща към ангажиментите си в първенството. Воденият от Ивайло Петев отбор посреща Берое и ще се стреми да сложи край на серията от две поредни загуби. В момента Лудогорец изостава с цели седем точки от първото място в класирането на efbet Лига, като разградчани са с мач по-малко.