“Сини” герои вярват в крайния успех срещу Айнтрахт Франкфурт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Напълно е възможно да се надиграваме с тях и да търсим отстраняване", заяви капитанът Краев

В четвъртък вечер отборът на Левски се представи повече от достойно срещу Айнтрахт Франкфурт в първия мач от плейофите в Лига на конференциите, като срещата на “Васил Левски” завърши 1:1. След двубоя “сините” футболисти изразиха увереност, че българският тим може да елиминира доста по-именития си противник и да играе в груповата фаза на турнира.

„Поредна луда вечер. Три двубоя с гол в последната минута. Мисля, че го заслужавахме. Играхме достойно. Допуснахме грешка в началото, след което показахме характер. Всичко остава отворено за реванша. Видяхме, че не са това страшилище, за което ги имахме. Напълно е възможно да се надиграваме с тях и да търсим отстраняване. Айнтрахт е много сериозен отбор. Беше голяма битка. Сега трябва да мислим изцяло за реванша, да живеем с тази мисъл и да вярваме в чудото.

Не всеки ден можем да играем мач за влизане в групите. Изиграхме го по умен и достоен начин. Показахме добро лице. Благодаря на феновете за феноменалната атмосфера. Това беше нещо уникално и ще го помним дълго време, каза капитанът на тима Андриан Краев.

Вратарят Пламен Андреев също е на мнение, че Левски може да продължи напред и има реални шансове.

“Влезнахме сковани в мача, все пак Айнтрахт е голямо име. Накрая бяхме по-силния терен на терена. Благодаря на хората за невероятната подкрепа. Това е идеята на тези двубои – българските тимове да се противопоставят на грандовете. Отиваме в Германия, имаме реални шансове, ще видим какво ще стане. Благодаря за сърцатата игра на футболистите”, заяви младият страж на “сините”.