Betano е категоричен в победа за Арда срещу Ботев на “Колежа”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" още не са постигнали успех откакто се завърнаха на реконструирания клубен стадион "Христо Ботев", а още по-тъжната новина за "канарчетата" е, че не са реализирали и попадение към момента.

Ботев (Пловдив) ще приемат Арда (Кърджали) в последен шанс да зарадват изстрадалите си привърженици на “Колежа” през настоящата кампания, която те могат да нарекат всичко останало, но не и успешна, поне що се касае до спортно-технически резултати.

“Жълто-черните” още не са постигнали успех откакто се завърнаха на реконструирания клубен стадион “Христо Ботев”, а още по-тъжната новина за “канарчетата” е, че не са реализирали и попадение на новото съоръжение към момента.

За Арда срещата е от изключителна важност, тъй като при победа над Ботев, а и при благоприятно развитие в малкото столично дерби между Славия и Локомотив, то тимът от Кърджали ще получи възможност да играе бараж за евроквота срещу най-вероятно Левски на стадион “Георги Аспарухов”.

При какъвто и да е развой днес, то “жълто-черните” ще завършат на 10-то място, а преди днешния мач са с 36 пункта след като в миналия кръг победиха Локомотив (София) като гост с 1:2, а Арда надви драматично Славия с 3:2.

Betano дава коефициент 1.16 за успех на гостите от Кърджали срещу 15.50 за първа победа на Ботев (Пловдив) на “Колежа”, а ставката за равенство е 6.50.