Бетано фаворизира Борусия Дортмунд в домакинството на Щутгарт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Щутгарт ще пътува до стадион „Сигнал Идуна Парк“, за да се изправи срещу Борусия Дортмунд в събота от 16:30 часа в мач от 12-ия кръг на Бундеслигата.

„Жълто-черните“ в момента са на 2-ро място в класирането с 24 точки, докато Щутгарт е на 15-о място с 10 точки до името си. Съвсем очаквано домакините са големите фаворити да спечелят двубоя. Букмейкърът бетано фаворизира Борусия Дортмунд да спечели срещата, тъй като коефициентът за краен изход 1 е доста нисък. Ще бъде сериозна изненада, ако Щутгарт вземе дори точка от гостуването си на „Сигнал Идуна Парк“.

Борусия Дортмунд записа трудна победа с 3:2 на стадион „Мерцедес Бенц Арена“, когато се изправи срещу Щутгарт за последен път през април тази година. И двете срещи от миналия сезон в Бундеслигата бяха спечелени от гостуващия отбор, тъй като Щутгарт унижи своя опонент през декември 2020 г., триумфирайки с резултат 5:1 на „Сигнал Идуна Парк“. Любопитното е, че двата отбора не са завършили наравно в последните десет срещи помежду си. Всички от последните четиринадесет срещи между двата състава бяха с над 2,5 гола, докато единадесет завършиха с попадения в двете врати. В последните пет срещи, тимът на Борусия Дортмунд успя да запази две сухи мрежи, докато Щутгарт допусна попадение и в петте. Последните пет мача между двата противникови отбора завършиха с общо 22 гола, така че залагащите в бетано ще очакват резултатен двубой в събота.

Борусия Дортмунд се завърна с празни ръце от гостуването на РБ Лайпциг на 6 ноември, като загуби с резултат 2:1 на Ред Бул Арена. Така тимът се отправи в неприятно настроение към международната пауза. В момента „жълто-черните“ са в серия от две последователни поражения, но преди това бяха в серия от три поредни победи. В предишните двадесет срещи на отбора не е регистрирано нито едно равенство. Три от последните пет мача на Борусия Дортмунд доведоха до над 2,5 гола, а в три също така и двата участващи отбора отбелязаха гол. За тези срещи Борусия успя да запази две сухи мрежи, като вкара поне един гол във всичките си мачове. Въз основа на статистиката, последните им 5 двубоя завършиха със средно 3.00 гола на мач, поради което препоръчваме да избягвате пазарите под 2,5 в Betano за двубоя им с Щутгарт. Борусия със сигурност ще излезе офанзивно настроен и въпреки че звездата им Ерлинг Халанд е контузен, то „жълто-черните“ ще предложат доста в нападение и ще затруднят своя съперник.

Щутгарт загуби гостуването си на Арминия Билефелд преди почивката за международни мачове с резултат 1:0. Това беше трето поредно поражение за отбора и пети пореден мач без победа. Явно гостите не са в добра форма и ги чака много труден двубой в Дортмунд. Домакинската публика, обикновено наричана „12-ият играч“, не успя да повлияе значително на последните десет срещи на Щутгарт, тъй като те завършиха с 3 домакински победи и 3 триумфа за отбора гост. Само един от последните пет сблъсъка на Щутгарт бе с над 2,5 гола, а в три имаше попадения в двете врати. „Швабите“ не успяха да запазят нито една суха мрежа за периода и не се разписаха в два мача. По време на последните пет срещи на тима бяха вкарани общо 12 гола, но това число със сигурност ще се увеличи след сблъсъка им с Борусия Дортмунд на „Сигнал Идуна Парк“, тъй като срещата би трябвало да бъде доста резултатна.