Betano очаква победа за Локо Пловдив в домакинството на Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Черно-белите" преследват десетия си успех от началото на сезона

Локомотив Пловдив се изправя срещу Берое днес от 19:15 ч. на “Лаута” в среща от 14-ия кръг на efbet Лига. “Черно-белите” са лидери в класирането и влизат като фаворити за спечелването на срещата. Победа ще им гарантира, че ще останат начело в подреждането и след този кръг. Коефициентите на бетано сайт за спортни залози са в полза на Локо Пловдив. Ставката за победа на “черно-белите” е 1.55, докато победа на Берое е оценена на 5.90. Заралии не са в добра форма и ще бъде сериозна изненада, ако запишат успех на “Лаута” днес.

Тимът на Локомотив Пловдив е с 30 точки на първото място в класирането и има пункт аванс пред втория Черно море. Локо Пловдив направи 2:2 като гост на “моряците” в драматичен мач в миналия кръг. Преди това отборът на Александър Томаш допусна единствената си загуба от началото на сезона – 0:3 от ЦСКА на собствен терен. В момента Локо Пловдив е без победа в изминалите си три мача в лигата, като в тях срещна отборите то топ 4 на класирането. Очакванията са възпитаниците на Александър Томаш да се върнат на победния път.

Гостите от Берое са 10-ти в класирането на Първа лига с 14 точки. Заралии имаха силен старт на сезона, но в последно време не успяват да стигнат до победата. Берое спечели само точка в изминалите седем кръга – при нулевото реми срещу ЦСКА 1948. Старозагорци заслужаваха победата в тази среща, както и в миналия кръг срещу Локо София, но в крайна сметка загубиха у дома от “железничарите” с 0:1. Съдбата обърна гръб на Берое в последните срещи, а сега тимът на Хосе Ачиари има трудна визита на лидера Локо Пловдив. Коефициентите на Betano са в полза на домакините и предстои да видим дали отборът на Берое е способен на изненада.