Челси приоритизира трансфер на Майк Менян през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският клуб иска да се подсили с вратаря на Милан

Според изданието Fichajes, Челси продължава да търси нов вратар и се е насочил към Майк Менян. Звездата на Милан изгради солидна репутация след преместването си в Италия и лондончани може да се опитат да го привлекат в началото на 2024 г.

Майк Менян доказа, че е един от най-добрите вратари и нямаше изненади, когато някои топ клубове преследваха неговия подпис през лятото. Манчестър Юнайтед обмисляше трансфер, преди да подпише с Андре Онана, а Челси също попита за 28-годишния френски национал. В крайна сметка Челси подписа с Робърт Санчес от Брайтън и позволи на Кепа Арисабалага да се присъедини към Реал Мадрид под наем.

Челси обаче продължава да следи Менян и подготвя оферта за него. Има несигурност около новия договор на вратаря в Милан и тимът от Висшата лига смята да се възползва и да изкуши 28-годишния френски национал. Милан ще се надява да го задържи и да поднови контракта му. През лятото отборът от “Сан Сиро” искаше 100 млн. евро за вратаря, което отблъсна желаещите да го привлекат.

Ако Майк Менян сключи нов договор с Милан в следващите седмици, то цената му ще остане висока. Челси може би отново ще се откаже от френския страж в такъв случай и ще разчита на Роберт Санчес до края на сезона.