Betano отписва Етър в сблъсъка с Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Болярите" са последни във временното класиране

Тази вечер първенството в България продължава с поредната доза вълнуващи двубои. В един от мачовете Черно море посреща новака Етър в 19:00 часа на стадион “Тича” във Варна.

Черно море започна сезона по изключително силен начин. “Моряците” вкараха 3 гола в Кърджали на Арда в първия мач от сезона, но за тяхно съжаление допуснаха същия брой попадения. Възпитаниците на Илиан Илиев обаче бяха безгрешни в следващите си две срещи, в които се справиха първо с Хебър у дома с 1:0, а след това като гости с Крумовград с 1:3.

Завръщането на Етър в елита за момента не носи очакваните емоции на феновете на тима. “Болярите” заемат последната позиция във временното класиране след като загубиха първо от Славия с 0:1 на стадион “Ивайло” във Велико Търново, а после бяха унижени от Лудогорец с 0:5 в Разград. Лощите резултати вкарват напрежение в тима, но и мотивират играчите да дадат още повече от себе си.

Според коефициентите в сайта на Betano обаче Черно море ще се поздрави с успеха в края на двубоя. Шансовете за успех на “моряците” са оценени със ставка 1.42, а тези за това Етър да постигне първа победа през този сезон с 7.60. Коефициентът за реми между двата отбора е 4.35.